Форма алюмінієва для випікання великоднієвого баранчика

Форма алюмінієва для випікання великоднієвого баранчика

Форма алюмінієва для випікання великоднієвого баранчика від компанії Artiv - Інтернет-магазин - фото 1
1 929 ₴
Мін. сума замовлення 400 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
697573489
Матеріал
алюміній

Опис

Інтернет-магазин 'Горешниця поштою' Наш сайт: areshnica.com.ua Код товару: 81904 Найменування: Форма алюмінієва для випікання виноградного баранця ◾◾◾◽ Ви можете отримати своє замовлення в пункті видавання ROZETKA без додаткових витрат на доставку під час замовлення товарів на суму понад 200 гривень.◽◾◾◾ ◾◾◾◽ОПИС◽◾◾◾ Форма у формі барашка матиме чудовий вигляд на вашому Великодньому столі та наблизить вас до читання старого походження Принесення в жертву Гусак під час святкування великого Хрещення Пасхи! Великоднійгладеня — це прообразHAVS, нагадування про Його хрестову смерть у викупі ворогів усього людського роду. Хрест став 81, закльоманим загрібом людей. мальничка — символхідної Марії і одночасно — лагідно та скромно. Вашим дітям святковий великодня барашок, виспечений у спеціальній формі, принесе величезну радість. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання великодніх барашок. Все тому, що алюміній — найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена та форма не розшаровуватиметься. Алюмінієва форма для випікання дуже проста та практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дають змогу зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок. ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС БАРАШЕК Форму ретельно змастити олією, особливо зверніть увагу на всі заглиблення. Олія розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця та кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплена олія та промитий родзинки. Напіввину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати за температури 160-180 градусів приблизно 30 хвилин, потім перевернути та тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити та дістати готовий кекс Барашок. Охололий кекс посипати цукровою пудрою, шию баранчика обв'яжіть стрічкою, зав'яжіть її бантиком або повісьте маленький дзвіночок. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПАСХАЛЬНОГО БАРАШКА 700-800 г муки 600 г (кефіра, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г олії або маргарину 3 яйця 100 г родзинки 1 ч.л. соди пакетик ванілі, другу порцію випікайте аналогічно. ◾◾◾◽ХАРАКТЕРИСТИКИ◽◾◾◾ Товщина металу — 4 мм Вага — 2485 г Загальна довжина з ручками — 32,5 см Довжина без ручок — 25 см Висота — 18,5 см Глибина — 12 см ◾◾◾◽ГАРАНТІЯ◽◾◾◾ • Гарантія на цю продукцію: 1 рік • Ми на з 2016 р. • Вік товару впродовж 14 днів ◾◾◾◽ДОСТАВКА◽◾◾◾ • Новая Почта, УкрПочта, ROZETKA ⟹ Закази оформлені до 350 року відправляються цього ж дня ◾◾◾◽ОПЛАТА◽◾◾◾ • доставка (понад 100+ успішних продажів через доставку) • Накладений платіж (оплата під час отримання) • Переведення на розрахунковий рахунок ◾◾◾◽ОФОРМИТИ ЗАКАЗІВЦІ◽◾◾◾ • Купити з доставлянням через сервіс за допомогою кнопки 'Купити з доставлянням') • Накладене платеж або за передоплатою ⟹ Будьте готові надати таку інформацію: ❶ Код товару ❷ Найменування ❸ Кількість ❹ Накладений платіж або призначений ❺ Місто ❻ Номер і адреса відділення служби доставки ❼ ФІО ❽ Телефон одержувача Більше товарів Ви можете подивитися на нашому сайті coreshnica.com.ua