Форма алюмінієва для випікання великоднієвого баранчика
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
1 929 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 400 ₴
В наявності
Доставка
Нова Пошта
70 - 300 ₴
Оплата
Оплата на картку «Приватбанк»
Післяплата
Оплата на картку «Monobank»
Опис
Інтернет-магазин 'Горешниця поштою' Наш сайт: areshnica.com.ua Код товару: 81904 Найменування: Форма алюмінієва для випікання виноградного баранця ◾◾◾◽ Ви можете отримати своє замовлення в пункті видавання ROZETKA без додаткових витрат на доставку під час замовлення товарів на суму понад 200 гривень.◽◾◾◾ ◾◾◾◽ОПИС◽◾◾◾ Форма у формі барашка матиме чудовий вигляд на вашому Великодньому столі та наблизить вас до читання старого походження Принесення в жертву Гусак під час святкування великого Хрещення Пасхи! Великоднійгладеня — це прообразHAVS, нагадування про Його хрестову смерть у викупі ворогів усього людського роду. Хрест став 81, закльоманим загрібом людей. мальничка — символхідної Марії і одночасно — лагідно та скромно. Вашим дітям святковий великодня барашок, виспечений у спеціальній формі, принесе величезну радість. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання великодніх барашок. Все тому, що алюміній — найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена та форма не розшаровуватиметься. Алюмінієва форма для випікання дуже проста та практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дають змогу зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок. ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС БАРАШЕК Форму ретельно змастити олією, особливо зверніть увагу на всі заглиблення. Олія розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця та кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплена олія та промитий родзинки. Напіввину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати за температури 160-180 градусів приблизно 30 хвилин, потім перевернути та тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити та дістати готовий кекс Барашок. Охололий кекс посипати цукровою пудрою, шию баранчика обв'яжіть стрічкою, зав'яжіть її бантиком або повісьте маленький дзвіночок. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПАСХАЛЬНОГО БАРАШКА 700-800 г муки 600 г (кефіра, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г олії або маргарину 3 яйця 100 г родзинки 1 ч.л. соди пакетик ванілі, другу порцію випікайте аналогічно. ◾◾◾◽ХАРАКТЕРИСТИКИ◽◾◾◾ Товщина металу — 4 мм Вага — 2485 г Загальна довжина з ручками — 32,5 см Довжина без ручок — 25 см Висота — 18,5 см Глибина — 12 см ◾◾◾◽ГАРАНТІЯ◽◾◾◾ • Гарантія на цю продукцію: 1 рік • Ми на з 2016 р. • Вік товару впродовж 14 днів ◾◾◾◽ДОСТАВКА◽◾◾◾ • Новая Почта, УкрПочта, ROZETKA ⟹ Закази оформлені до 350 року відправляються цього ж дня ◾◾◾◽ОПЛАТА◽◾◾◾ • доставка (понад 100+ успішних продажів через доставку) • Накладений платіж (оплата під час отримання) • Переведення на розрахунковий рахунок ◾◾◾◽ОФОРМИТИ ЗАКАЗІВЦІ◽◾◾◾ • Купити з доставлянням через сервіс за допомогою кнопки 'Купити з доставлянням') • Накладене платеж або за передоплатою ⟹ Будьте готові надати таку інформацію: ❶ Код товару ❷ Найменування ❸ Кількість ❹ Накладений платіж або призначений ❺ Місто ❻ Номер і адреса відділення служби доставки ❼ ФІО ❽ Телефон одержувача Більше товарів Ви можете подивитися на нашому сайті coreshnica.com.ua
Характеристики
Код товару
697573489
Матеріал
алюміній
Дивіться також
Форми для випікання Алюмінієві форми для випічки Форми для запікання Прямокутні форми для запікання Сирні форми Форми для випічки тортів Камінь для піци Прес форма Прес для шинки Роз'ємні форми Форма для багетів Прямокутні форми Силіконовий килимок для випічки тесту Неприймальна хлібочка Випічка печива