Соковижималки

Соковижималки

Соковитискач шнековий KitchenAid 5KVJ0111EAC
23 823,90 ₴Соковитискач шнековий KitchenAid 5KVJ0111EACКод: 10058968
Новий соковитискач Domotec MS 5220 600W
3 006,90 ₴Новий соковитискач Domotec MS 5220 600WКод: 753874161
Соковитискач журавинка
Соковитискач журавинкаКод: 758532192
Соковичавниця Innoliving
Соковичавниця InnolivingКод: 816536349