Професійний кований ніж для м'яса з німецької сталі з чохлом

Професійний кований ніж для м'яса з німецької сталі з чохлом

Професійний кований ніж для м'яса з німецької сталі з чохлом від компанії Artiv - Інтернет-магазин - фото 1
1 287 ₴
Мін. сума замовлення 400 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
829987881

Опис

Перед оформленням замовлення, напишіть будь ласка ПРОДАВЦЮ ПОВІДОМЛЕННЯ - Общая длина: 30 см. Длина лезвия: 17.5 см. Ширина лезвия: 2.9 см. Толщина лезвия/обуха: 2.5 мм. Неіржавка сталь X50CrMoV15 (Німеччина). Твердість: 58 HRC. Матеріал руків'я: натуральне африканське дерево Венге + антикорозійні мідні заклепки. Колодка оброблена високотемпературним ущільнювальним воском для поліпшення кольору та довговічності. Матеріал піхов: штучна шкіра. Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. Чорне покриття в місцях кування природним способом згодом сходить, і в цих місцях можуть проявитися коричневі крапки/пляма. Це не іржа, це сліди від кольору беготливості, які виникають під час загартування металу. Якщо виявляться, не потрібно хвилюватися — нормальне явище. В іншій частині леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Ніж із кованим лезом після кожного використання потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного — просто, після використання, промийте ніж чистою водою й протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час, на нього можна нанести трохи олії. - Дивіться інші мої товари: УСІ ОГОЛОШЕННЯ АВТОРА - Перед оформленням замовлення, напишіть будь ласка ПРОДАВЦЮ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІДПРАВЛЕННЯ з Києва, тільки Новою поштою. Самовивозу немає.