Коптильня гарячого копчення з гідрозакривом 1,5 мм 2 мм ( 52 х 31 х 31 )

Коптильня гарячого копчення з гідрозакривом 1,5 мм 2 мм ( 52 х 31 х 31 )

Коптильня гарячого копчення з гідрозакривом 1,5 мм 2 мм ( 52 х 31 х 31 ) від компанії Artiv - Інтернет-магазин - фото 1
1 907 ₴
Мін. сума замовлення 400 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
785063810

Опис

Коптильня гарячого копчення з гідрозакривом 1,5 мм 2 мм ( 52 х 31 х 31 ) Ціна вказана за коптильню 1,5 мм — 52 х 31 х 31 відправлення новою поштою та укр поштою Розміри вказані повністю коптильні _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ У нас ви можете придбати коптильні різної товщини та розмірів: 1. Коптильня 1,5 мм - 46 х 26 х 26 (730 грн) 2. Коптильня 1,5 мм - 52 х 31 х 31 (980 грн) 3. Коптильня 2 мм - 46 х 26 х 26 (1050 грн) 4. Коптильня 2 мм - 52 х 31 х 31 (1200 грн) 5. Коптильня нержавейка 2 мм - 47 х 26 х 26 (2000 грн) 6. Коптильня нержавейка 2 мм - 54 х 31 х 30 (2650 грн) 7. Термометр — 200 гн _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Коптильня гарячого копчення повністю укомплектована та готова до застосування, призначена для використання на відкритому вогні. У коптильні дах зроблений «будиночком», що не дає змогу скоплювальному парі стікати на продукти. У кришці можна встановити термометр, який допоможе визначити температуру в камері, за якої готуються продукти, такий великий діапазон вимірювання температури попереджає термометр від перегрівання. Призначена для копчення улюблених продуктів на деревній тріскі. Дуже зручно й інтуїтивно зрозуміло дає змогу приготувати смачні делікатеси без застосування хімії. Наявність градусника необхідна для точності приготування продуктів. Добре продумана конструкція, а саме наявність гідрозакрива та штуцера для відведення диму, дає змогу використовувати коптильню навіть на кухні житлового будинку або квартири. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Discience РОБОТИ: На дно коптильні насипаємо щіпку, ставаємо піддон, розкладаєтьсямо на решітку продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозакрив) і ставимо коптильню на вогонь. Під час використання в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно. Щойно зі коптильні починає йти дим, засікаємо час — процес копчення почався! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ У комплектацію входить: • Коптильня — 1 шт. • Кришка-будиночок — 1 шт. • Піддон для збору жиру — 1 шт. • Решітки — 2 шт. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ІНФО ЧАС ЗАГОТОВЛЕННЯ: • Курячі коринок 30-45 хв. • Куриця 60-90 хв. • Сало або ребрашки 45-60 хв. • Гілка, балик 60 90 хв. • Колески 45-60 хв. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _